Четвер, 18 жовтень 2018 Нижник Юрій

Всесвітня акція «Walk for Freedom - Хода за свободу» в Дрогобичі

Європейський день боротьби з торгівлею людьми започаткований 18 жовтня 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.

Cьогодні у Дрогобичі відбулася акція "Walk for Fredom Хода за свободу", ця акція є спрямована на підняття рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми.

Про мету мирної ходи виступила координаторка проекту протидії торгівлі людьми у БФ «Карітас» Галина Космін-Гром. Також про тему торгівлі людьми говорили о. Богдан Лехович, духівник Карітасу і заступник директора Дрогобицького міськрайонного центру зайнятості Галина Петречко.

Ця акція, сьогодні об'єднала небайдужих громадян на вулицях міста Дрогобича, щоб спільними зусиллями подолати сучасне рабство 21 століття.

Дякуємо за участь, волонтерам, громадським організаціям, школярам, Дрогобицькій міській раді, Дрогобицькій районній адміністрації, Дрогобицькому міськрайонному центру зайнятості, Пробації України — Львівська область, а також Дрогобицькій поліції та медикам за супровід мирної ходи.

Акція була проведена під патронатом Міністерства соціальної політики України, за підтримки Міжнародної громадської організації «Кампанія А21», Міжнародної організації з міграції, організації з безпеки та співробітництва в Європі, Львівської обласної державної адміністації, місцевих та районних адміністрацій.