Середа, 06 липень 2011 Наталія Яцик

«Карітас СДЄ» провів масажні заняття для дітей

Нещодавно в БФ «Карітас СДЄ» надав можливість десятьом дітям з вадами фізичного розвитку (ДЦП, порушеннями опорно-рухового апарату) пройти профілактично-лікувальні заняття з масажу. Їх проводив залучений спеціаліст, який працює за методикою лікаря Козявкіна. Ці заняття відбувалися за допомогою коштів, зібраних під час акції «Великодній виграш».

Діти, які відвідували заняття масажу, та їх батьки щиро вдячні всім учасникам благодійної акції «Великодній виграш», адже в такий спосіб вони долучилися до допомоги дітям. Завдяки цим заняттям, в яких діти з фізичними вадами регулярно мають потребу, у них покращився їх загальний фізичний та емоційний стан. Масажист уважно ставився до кожної дитини, підбираючи вправи відповідно до потреб фізичного стану дитини.

БФ «Карітас» також висловлює подяку всім, хто взяв участь у акції перед Великоднем та допомагає нам творити добро. Сподіваємося, що з допомогою людей доброї волі ми зможемо робити обличчя потребуючих дітей та людей щасливими та усміхненими.