Вівторок, 05 липень 2011 Наталія Яцик

Участь у тренінгу від Творчого центру ТЦК

Минулого тижня двоє працівників БФ «Карітас СДЄ» - Галина Яджак та Юлія Марунчак, пройшли чотирьохденний навчальний тренінг, організований Творчим центром ТЦК для організацій - грантерів напряму «Участь громадян у процесі прийняття рішень на місцевому рівні».

Тренінг був дуже насичений по своїй змістовній структурі, навчальному часу і висвітлених темах, що стосувалися розвитку інституційної спроможності організацій громадянського суспільства, аналізу політики, механізмів демократії, а також менеджменту в громадських організаціях. Професійність і фаховість тренерів, залучених до проведення цього тренінгу, сприяла кращому та легшому сприйманню та розумінню матеріалу. Дуже сподобалося учасникам їх вміння тримати увагу аудиторії, пояснення навчального матеріалу за допомогою різних інтерактивних методів.

«Завдяки цьому тренінгу ми багато чого навчилися, набули нового досвіду. Потрібно відзначити й те, що знання, набуті під час тренінгу, необхідні навіть для щоденної праці всіх тих, хто працює в третьому секторі. Адже, те, чого навчали – менеджменту в ОГС, написання проектних пропозицій – це і є, власне, те, без чого неможлива праця в громадських організаціях», - поділились враженнями Галина та Юлія.